Företagsvärdering guldbolag.se - Sveriges starkaste företag
>
Beställ Valuation Konkurrentrapport med digital bevakning

Beställ Valuation Konkurrentrapport med digital bevakning

Valuation Konkurrentrapport innehåller maximalt fem stycken valfria bolag; det egna företaget och fyra andra företag. Syftet med Valuation Konkurrentrapport är att enkelt kunna jämföra det egna bolagets utveckling och värdering med några få utvalda företag med motsvarande verksamhet. Företagen som ingår i respektive rapport skräddarsys efter varje kunds specifika önskemål

Värderingsdiplomet I rapporten som är på 16 sidor visas bl a följande: företagens beräknade värden i kronor, P/E-tal, värdet i förhållande till eget kapital samt värde per anställd. Företagens historiska utveckling jämförs också i ett antal diagram som t ex marginaler, avkastning, soliditet och likviditet. Dessutom rankas företagen inbördes efter olika parametrar som exempelvis omsättning, resultat eget kapital och avkastning. Avslutningsvis visas senaste resultat- & balansräkning samt nyckeltal för respektive företag i rapporten.

Rapporten levereras i både tryckt och digitalt format. I tjänsten ingår även en "digital bevakning", vilket innebär att du som kund får en uppdaterad digital version när någon av dina konkurrenter kommer in med ett nytt bokslut. Denna bevakning gäller till dess att det kommit in ett nytt bokslut på ditt eget bolag. Det innebär att du alltid kommer att ha den senaste tillgängliga informationen på företagen i din konkurrentrapport.

Kontakta oss för mer information: 08-545 782 00, alternativt maila: info@valuation.se

Pris: 7 995 kr

Beställningsformulär

Företagsnamn:
*
Organisationsnummer:
*
Beställare:
Företagsnamn:
*
Kontaktperson:
*
Telefonnummer:
E-postaddress:
*
Bekräfta e-postadressen:
*
Fält markerade med * är obligatoriska
Ange ovanstående kod:
*
© guldbolag.se 18/10/2018 powered by valuation.se